Om os

Reklame- og modefotograferne hos Jakob Lerche Fotografi favner bredt over det professionelle fotografi: fashion, food, beauty, livsstil og living. Med base midt i Danmark har Jakob Lerche og hans team hele verden som arbejdsplads til mode, reportage, presse, kampagner, on-location-optagelser m.m. Udover fotografiet tilbyder vi også Video, hvor vores force er at skabe billedets identitet i et element med bevægelse – et område vi behersker med stor kreativ sans. 

Jakob Lerche Fotografi er etableret af Jakob Lerche. Studiet huser i dag yderligere to fotografer og en ad’er/retoucher. Vi er kendte for billeder og video med en skarp professionel tilgang, tilført identitet, kreativitet og originalitet.

”Det er et kreativt håndværk, som kræver høj faglighed, et godt ’gear’ samt evnen til at formidle en sammenhæng i ét rammende visuelt udtryk – det kan vi i al beskedenhed.”
– Jakob Lerche

Tjek vores kunnen. Vi har desuden stor erfaring inden for: Industri, erhverv, arkitektur, produkt, erhvervsportræt og profil. Vi er altid åben for en uforpligtende snak…

Vi tilbyder studiefaciliteter i både København og Århus mens vores mobile studie altid er på farten.